sursa foto:  stiripesurse.ro

Florin Cîțu: ‘Am spus foarte clar că nu sunt adeptul creșterii taxelor, mai ales într-o perioadă în care economia este sub potențial pentru a aduce venituri la buget’

Prim-ministrul, Florin Cîțu, a declarat că nu este adeptul taxelor mai ales în această perioadă de criză. Acesta a vorbit despre implementarea unor noi proiecte de digitalizare.

 

”Anul acesta se va lansa e-Facturare. Este cel mai mare proiect pe care îl introducem. Vorbim despre această factură electronică și veți vedea că acolo veniturile vor crește la buget. Țările care au introdus un astfel de sistem de facturare electronică au avut în medie două puncte procentuale creștere venituri. De aceea și în discuțiile cu Comisia Europeană, și în discuțiile cu investitorii, am spus foarte clar că nu sunt adeptul creșterii taxelor, mai ales într-o perioadă în care economia este sub potențial pentru a aduce venituri la buget. Putem să facem să aducem venituri la buget prin această digitalizare”, a declarat Florin Cîțu, conform dcnews.ro.

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare