sursa foto:  digi24

Florin Cîțu, către Marcel Ciolacu: Cere-ţi scuze public românilor pentru acele mizeri promovate în timpul stării de urgenţă

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, i-a transmis luni liderului PSD, Marcel Ciolacu să ceară scuze tuturor românilor pentru scenariile apocaliptice lansate în perioada stării de urgenţă

„Ciolacu trebuie să-şi ceară scuze românilor!

Datele oficiale confirmă: măsurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgenţă au menţinut puterea de cumpărare pentru toţi romanii.

INS: „În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât că serie brută cu 18,5%, cât şi că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.

În perioada 1.I-31.V.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1.I-31.V.2019 atât că serie brută cât şi că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,1%, respectiv cu 0,6%.”

Date oficiale pe care nu le poate contesta NIMENI. Acum nu mai exista DUBII. Am luat cele mai bune masuri pentru economie.

Socialiştii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate.   Mai mult, socialiştii, toşi, trebuie şi să ceara scuze public românilor pentru că în perioada de stare de urgenţă au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României.

Dacă nu se ascundeau în spatele declaraţiilor politice, majoritatea psd-istilor erau astăzi la puşcărie.   Toate scenariile găştii lui Ciolacu au fost supulberate de realitate. Am avut dreptate si sunt confirmat de date oficiale.

Domnule Cioalacu, daca vrei să mai ai un cuvânt credibil în politica din Romania, cere-ţi scuze public românilor pentru acele mizeri promovate în timpul stării de urgenţă”, a scris Cîţu.

Citește și:

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

Mare atenție, șoferi! Lipsa acestui document vă poate aduce amenzi de mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare