Florin Cîțu, ieșire de ultim moment: ‘Așteptăm ca ministrul Sănătății să vină public cu prezentarea rapoartelor și cu concluziile’

Prim-ministrul Florin Cîțu a făcut unele precizări despre rapoartele pe care oamenii le așteaptă de la ministrul Sănătății, după ultimele evenimente tragice, de la spitalele din Piatra Neamț și București. 

 

„Aşteptăm ca ministrul Sănătăţii să vină public cu prezentarea rapoartelor şi cu concluziile. Aceste întrebări trebuie să i le adresaţi ministrului Sănătăţii. Încă nu am văzut aceste rapoarte. Le va prezenta public atunci când va avea concluziile rapoartelor respective.

Eu nu i-am dat niciun termen domnului ministru. Domnia sa şi-a dat nişte termene public. Eu nu i-am dat niciun termen; i-am spus când sunt gata rapoartele şi concluziile să le prezinte. Eu am rapoartele de la corpul meu de control şi acestea au fost deja depuse acolo unde trebuie să fie depuse. Dar rapoartele de la Ministerul Sănătăţii nu le am şi când le voi avea vor deveni publice”, a declarat, luni, Florin Cîţu, conform dcnews.ro.

Citește și: 

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare