sursa foto:  expresspress.ro

Florin Roman, ieșire devastatoare la adresa lui Ludovic Orban: Se referă la perioada când a ajuns premier cu voturile PSD?

Florin Roman, deputat PNL de Alba, lansează un atac dur la adresa șefului liberalilor, Ludovic Orban.

După ce Orban a acuzat că Florin Cîțu este susținut de USR-PLUS și că își dorește un PNL autonom, Roman îl înțeapă pe președintele liberal și îi amintește că a ajuns premier cu voturile PSD.

Îl auzeam pe președintele PNL, dl Ludovic Orban, spunând ca își dorește un PNL autonom, sugerând ca premierul Florin Citu este susținut doar de USR. Ceea ce este complet fals.

Sa înțeleg ca in cei 4 ani cât a condus partidul, dl Orban a condus un partid…neautonom!?! Ca încă e presedinte in funcție, pana la congres!

Sau se referă la perioada 2019 când a ajuns premier cu voturile de la PSD? Și când dl Ciolacu a ajuns presedinte al PSD prin trecerea moțiunii împotriva guvernului Dancila? Niște clarificări sunt necesare…”, este mesajul dur al Florin Roman.

Vezi și

EXCLUSIV Dezvăluire din interiorul USR-PLUS: ‘În fiecare filială e câte un baron local. E mai rău decât era înainte PSD-ul’

Vești bune! Acești angajați vor putea ieși mai repede la pensie din câmpul muncii, doar cu 25 de ani vechime

USR-PLUS s-a adaptat rapid! Muncă la negru și detașări pe posturi fictive într-o administrație comandată de partidul lui Barna și Cioloș

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare