sursa foto:  facebook

Florin Roman: ‘Mi-aș dori ca Alba Iulia să fie în sufletul guvernului României, în sufletul românilor nu doar de 1 Decembrie, ci în fiecare zi’

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, liberalul Florin Roman, a declarat, miercuri, că 1 Decembrie reprezintă un moment de solidaritate, subliniind că doar împreună românii vor putea depăşi vremurile dificile.

„Trăim vremuri dificile, trăim o perioadă de groaznică pandemie, o perioadă care ne-a vlăguit şi ne-a secătuit de puteri. 1 Decembrie este momentul în care trebuie să ne unim, să fim solidari şi să ne ajutăm împreună, pentru că doar împreună vom putea depăşi vremurile dificile”, a afirmat Roman, prezent la manifestările organizate la Alba Iulia de Ziua Naţională a României.

Ca albaiulian, Florin Roman a spus că se bucură de fiecare dată când se întoarce acasă.

„Alba Iulia rămâne sufletul neamului românesc. Mi-aş dori să fie în sufletul neamului românesc de fiecare dată, în fiecare zi, nu doar de 1 Decembrie. Asta am spus şi colegilor din Guvern, că mi-aş dori ca Alba Iulia să fie în sufletul guvernului României, în sufletul românilor nu doar de 1 Decembrie, ci în fiecare zi”, a mai spus Florin Roman pentru AGERPRES.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare