sursa foto:  stiripesurse.ro

Foarte interesant! Ce FIRMĂ deține soția unui adjunct SRI din „era” Coldea

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, a făcut o serie de dezvăluri incendiare în ultima perioadă. Duminică, fostul colonel al Serviciului Român de Informații a vorbit despre o nomenclatură creată în România, despre firme „acoperite” care activează în diferite domenii.

Cercetând declarațiile de avere ale foștilor adjuncți SRI, din perioada în care Florian Coldea era prim-adjunct al Serviciului, Bugetul.ro a descoperit că soția unui fost șef SRI, acum pensionat, deține o firmă. Nu spunem că această societate ar avea vreo legătură cu ceea ce a dezvăluit Daniel Dragomir, ci doar că e un aspect interesant, ce merită precizat.

Generalul în rezervă Ion Grosu a fost adjunct al directorului SRI în perioada 2008-2016. Conform declaraței de avere depuse în luna iunie a anului 2016, soția este administrator și acționar la o firmă ce are ca obiect de activitate „Fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice și masticurilor”.

Vezi și ATENȚIE! Ce salariu și pensie BABANE încasează cel mai bătrân sfătuitor al președintelui Iohannis

Aceasta a obținut din dividende, în anul anterior completării documentului, suma de 51.720 de lei. Totodată, ca administrator, doamna Grosu a mai avut un venit anual de 20.400 de lei.

Firma soței fostului adjunct SRI a avut, în 2016, o cifră de afaceri de 2.062.132 de lei și un profit de 74.188 de lei.

La 1 august 2016, președintele României, Klaus Iohannis, semna decretul privind înaintarea lui Ion Grosu în gradul de general-locotenent – cu trei stele, trecându-l în rezervă.

Vezi și Parlamentarii vor o nouă zi de sărbătoare: Care este motivul

Atenție! Cine s-ar pregăti să-i ia locul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei și cine îl susține

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare