sursa foto:  newsweek.ro

Fost ministru al Finanțelor, atac la adresa PNL: Trece astăzi printr-o perioadă tristă în care actuala conducere sprijină toate aberaţiile fiscale

Deputatul PNL Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, a explicat vineri de ce a semnat alături de alt parlamentar liberal, Gheorghe Pecingină, sesizarea prin care USR şi Forţa Dreptei au contestat la Curtea Constituţională legea privind unele măsuri fiscale pentru care premierul Marcel Ciolacu şi-a asumat răspunderea în Parlament.

Vîlceanu spune că actul normativ este neconstituţional, iar prin prevederile sale cresc taxele şi inflaţia, se distruge economia şi românii sărăcesc.

El a susţinut că PNL trece printr-o ”perioadă tristă”, în care actuala conducere ”sprijină toate aberaţiile fiscale pe care partidul le-a criticat în perioada Dragnea”.

”Rămân liberal. Am semnat sesizarea la Curtea Constituţională împotriva legii privind creşterile de taxe, adoptată prin angajarea răspunderii guvernului Ciolacu. PNL trece astăzi printr-o perioadă tristă în care actuala conducere sprijină toate aberaţiile fiscale pe care partidul le-a criticat în perioada Dragnea. Conducerea partidului a renunţat la a reprezenta economia privată, profesiile liberale, antreprenorii şi principiile economiei de piaţă. Eu nu voi face asta niciodată! Legea pe care Ciolacu şi-a angajat răspunderea în Parlament creşte taxele, creşte inflaţia, distruge economia, sărăceşte românii şi este neconstituţională”, a scris Vîlceanu pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare