sursa foto:  teotrandafir.com

Gabriela Cristea, „spulberată” de Bianca Drăgușanu! Blonda a făcut „prăpăd”

Gabriela Cristea s-a întors în televiziune. La începutul acestei săptămâni, vedeta a debutat la Antena Stars.

Luni, 28 mai, de la 18:45, Cristea a fost gazda show-ului „Te iubesc de nu te vezi”. Rivala sa a rămas titulară la „Te vreau lângă mine”, aceasta fiind difuzată de la ora 13:00.

Cele două nu se intersectează, pentru că producțiile au ore de difuzare diferite, dar se suprapun o singură oră, când postul din Băneasa difuzează în reluare „Te iubesc de nu te vezi”.

În intervalul orar 13.00-14.00, singurul tronson pe care cele două pot fi văzute în același timp, dar la posturi diferite, fanii Biancăi Drăgușanu au rămas neclintiți pe Kanal D. Deși exista posibilitatea ca emisiunea Gabrielei Cristea, difuzată în reluare de la 12.00 la 14.00 pe Antena Stars, să-i fure din public blondei nu s-a întâmplat deloc așa. În ultimele zile, din cifrele de audiență furnizate de Kantar Media, Bianca Drăgușanu face rating mai bun, în direct, decât Gabriela Cristea, în reluare. Astfel, „Te vreau lângă mine” a înregistrat miercuri 0,62 rating și 6, 62 share, în timp ce „Te iubesc de nu te vezi” doar 0,25 rating și 0, 82 share, scrie Click!.

Vezi și Dezvăluire halucinantă în emisiunea lui Rareș Bogdan! Cum ar încerca Liviu Dragnea să-i intre în grații lui Viktor Orban – Ce s-a făcut cu bani publici

Venituri impresionante! Cât câştigă, lunar, Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale a României

Jandarmeria reacționează după articolul publicat de Bugetul.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare