Gabriela Firea a luat decizia! Va candida pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Generale?

Gabriela Firea a făcut anunțul, sâmbătă, într-o conferință de presă, în ceea ce privește candidatura sa la Primăria Capitalei. 

Aceasta a afirmat că va candida pentru încă un mandat în fruntea Primăriei Generale indiferent de modul în care se vor organiza alegerile – în unul sau două tururi de scrutin şi indiferent de numărul de zile de vot.

În ceea ce privește chimbările la legislaţia electorală, Firea susține că acestea sunt făcute de liberali pentru că aceştia „nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat”.

„Conducerea partidului la nivel naţional, conducerea PSD Bucureşti, dar, cred că cel mai important, hotărârea mea este aceea de a candida pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei şi am făcut această declaraţie în urma consultării cu colegii şi cu familia înainte de a se afla câte tururi – trei, patru, nouă – de scrutin vor fi. Prin urmare, nu pot acum să dau înapoi doar pentru faptul că, din cauza motivaţiei evidente, oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat, şi mă refer la cei de la PNL, încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă”, a afirmat Gabriela Firea sâmbătă, într-o conferinţă de presă.
Primarul General al Capitalei a mai adăugat că îşi menţine decizia de a candida „indiferent de numărul de zile de vot”.
„Nu vreau să fug, nu am motive să fug, nu-mi este ruşine cu activitatea mea, vreau să închei ceea ce am început şi să deschid alte proiecte în mandatul următor”, a adăugat Gabriela Firea.

Vezi și: Se dau noi tichete- Cine poate primi mii de lei

EXCLUSIV Au reinventat ‘Maimuța’! Cum te păcălesc șoferii Uber și Bolt

Aeroportul Otopeni, licitații și ‘băieții deștepți’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare