Gabriela Firea atac dur la adresa lui Iohannis : ‘Să vină dumnealui să candideze la Primăria Capitalei!’

După ce Klaus Iohannis a avut câteva replici tăioase la adresa primarului cu privire la starea deplorabilă a orașului București, în seara aceasta Gabriela Firea a avut o reacție pe măsură.

Potrivit capital.roGabriela Firea îl invită pe președintele Klaus Iohannis să candideze la Primăria Capitalei, „ca să arate cum trebuie să arate orașul”. Reacția primarului vine după ce Iohannis a spus că „Bucureştiul nu este un oraş bine pus la punct”.

”Să vină dumnealui să candideze la Primăria Capitalei și să ne arate cum trebuie să arate orașul. Asta este părerea mea. Este neplăcut să asculți șarje din acestea de la fost primar la primar, orice primar știe cât de greu este în administrație (…) Este doar retorică politică și campanie electorală”, a transmis, luni, Gabriela Firea.

Tensiunile între primarul Capitalei și președintele României au început după reacția dură a lui Iohannis în cadrul discursului de la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

Iohannis a spus, luni, că îşi doreşte ca primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin. Şeful statului a susţinut că dacă proiectele de lege pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi nu vor trece de Parlament, atunci Guvernul ar trebui să îşi asume răspunderea.

„Eu am un mesaj pentru primarii care sunt prezenţi aici la întâlnirea cu Asociaţia Municipiilor din România. Cred că este, însă, important că mesajele pe care le am pentru primarii municipiilor sunt mesaje generale pe care le voi da şi celorlalţi primari, de exemplu că eu îmi doresc ca primarii să fie aleşi în două tururi (…) Trebuie să revenim la alegerea primarilor în două tururi. Sunt inişiarive în Parlament. Dacă nu se adoptă cred că ar fi o abordare rezonabilă să se meargă cu asumarea răspunderii în Parlament”, a declarat Klaus Iohannis, înainte de participarea la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România.

Vezi și:

Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare