Gabriela Firea: ‘Este foarte grav ce se întâmplă la noi în țară! Care mafie? Să aducă dovezi, documente, nume de firme și persoane!’

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea le cere celor de la USR PLUS să aducă dovezi atunci când acuză mafia” care ar sta la baza demiterii lui Vlad Voiculescu: ”Dacă nu spuneți acum, concret, la ce mafie și mafioți vă referiți, înseamnă că vă bateți joc de români, că nu căutați decât să vă ascundeți incompetența”.

”Este foarte grav ce se întâmplă la noi în țară! Ministrul demis al sănătății și susținătorii lui – extrem de vocali și intransigenți cu alții – acuză “mafia” care ar sta la baza demiterii domnului Voiculescu. Care mafie? Să spună cu subiect și predicat! Transparent, cum clamează ei! Să aducă dovezi, documente, nume de firme și persoane!
Astfel de acuzații grave aruncate în spațiul public nu pot fi trecute cu vederea și nici catalogate drept vorbe aruncate la nervi!
Mai suntem o țară democrată?
Mai avem legi, reguli, respect față de oameni, proprietatea cuvintelor?
Sau asistăm la disoluția instituțiilor statului?
Ori acceptăm că unii politicieni fac mare tărăboi, aruncă invective și insinuări penale, după care totul se ascunde sub preș?
Tot decedații rămân vinovați, tot bolnavii sunt pedepsiți, tot oamenii mărunți din sistem decontează!
Cei cu spate și susținere vizibilă și, mai ales, invizibilă, reușesc cumva să se strecoare mereu!
Bref, dacă nu spuneți acum, concret, la ce mafie și mafioți vă referiți, înseamnă că vă bateți joc de români, că nu căutați decât să vă ascundeți incompetența!
Că sunteți în stare ca, pentru o funcție din care ați dorit să trageți sfori pentru gruparea care v-a scos în față, călcați pe cadavre!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare