sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea, ieșire devastatoare: ‘Protestăm față de blocarea dublării alocațiilor copiilor. Este o lipsă de respect față de copiii din România’

 Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei, a declarat că protestează față de blocarea dublării alocațiilor pentru copii.

„Considerăm că este o lipsă de respect faţă de copiii din România, faţă de familiile din România şi că acei 23 de lei în plus la alocaţie nu acoperă nici scumpirile la fructe şi legume care au avut loc în această perioadă. Dacă este să vorbim în termeni bugetari, niciodată nu vor fi bani suficienţi pentru toate domeniile de activitate dar aceasta este treaba şi răspunderea Guvernului, să prioritizeze cheltuielile. Protestăm energic faţă de blocarea dublării alocaţilor copiilor de către Guvern”, a declarat Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă susţinută marţi la sediul PSD.

Firea a adăugat că motivele înaintate de Executiv care a argumentat că nu sunt bani reprezintă „scuzele meschine care sunt găsite în fiecare zi”.

Preşedintele PSD Bucureşti a susţinut că din punctul de vedere al Guvernului „copiii  nu sunt o prioritate”

„Noi am votat dublarea alocaţiilor. Nu putem şi fi de acord cu abordare aunui procent de 15% pentru înseamnă ă tăiere de 85%. Nu stă în picioare eschiva că nu sunt fonduri. Când a fost nevoie au găsit fonduri. Suntem absolut convinşi că vor înţelege faptul că toţi copiii româniei reprezintă o prioritate şi că nu e o sumă fabuloasă comparativ cu alocaţiile din Europa”, a precizat Firea.

Citește și:

Trădarea anului! USR, blat cu PSD? Acuzații explozive: ‘Am încredere în mârlăniile lui Barna’

Doctorul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus aruncă-n aer sistemul medical: În DSP-uri lucrează cei mai proști dintre medici

EXCLUSIV În plină pandemie, rromii încalcă legea, iar jandarmii închid ochii!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare