Gabriela Firea îl desființează pe Nicușor Dan: Nu sunt pomeni

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac dur la adresa candidarului PNL-USR-PLUS la alegerile locale, Nicușor Dan.

Firea spune că bani „alocați pensionarilor și persoanelor cu dizabilități nu sunt pomeni, așa cum cinic și inuman a afirmat în mode repetat un politician de tip nou și de dreapta”, făcând aluzie la Dan.

Banii pentru un trai si-asa chinuit, alocati pensionarilor si persoanelor cu dizabilitati nu sunt “pomeni”, asa cum cinic si inuman a afirmat in mod repetat un politician “de tip nou” si “de dreapta” preocupat sa dea cetateni si investitori in judecata. Ma voi bate pentru ca cei peste 50 000 de adulti cu dizabilitati din Capitala sa primeasca in continuare sprijinul financiar de 500 de lei, de la Primaria Capitalei, prin DGASMB, care se acorda deja de 2 ani, in plus fata de alocatia de la guvern.

Si-asa viata acestor oameni este mai grea decat a celor care sunt sanatosi.

Avem datoria morala sa-i respectam si sa-i sustinem!

#PentruOameni
#ContinuamMuncaImpreuna
#Respect #Solidaritate #Umanitate”, a reacționat, pe Facebook, primarul Gabriela Firea.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „SPRIJIN FINANCIAR PENTRU ADULȚII CU DIZABILITĂȚI CUVE ROME NIEI VS GUVERNUL ROMÂNIEI o Lei HANDICAP UȘOR 60 Lei HANDICAP MEDIU B Primăria Capitalei 500 Lei PENTRU τοȚΙ ADULȚII INDIFERENT DE TIPUL DE HANDICAP 375 Lei HANDICAP ACCENTUAT 500 Lei HANDICAP GRAV”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare