sursa foto:  privesc.eu

Gabriela Firea l-a dat în judecată! Ce i-a făcut un cunoscut blogger și ce daune uriașe cere primarul Capitalei

Mutare inedită a primarului Capitalei. Aceasta a dat în judecată unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de la noi din țară. Gabriela Firea cere daune morale pentru încălcarea dreptului la viața privată și pentru încălcarea dreptului la onoare și reputație.

Este vorba despre Cetin Ametcea care deţine blogul cetin.ro.

Firea ar fi fost denigrată de acesta începând din 2016, printr-o  campanie ce nu a fost justificată niciun moment de vreun temei legal şi care i-a afectat în mod direct, continuu şi grav drepturile fundamentale, onoare şi demnitate.

Aceasta susține că întreaga campanie a fost derulată de către pârât prin intermediul domeniului cetin.ro.

În schimb, bloggerul sustine ca habar nu are care sunt motivele pentru care Gabriela Firea l-a dat in judecata, insa presupune ca este vorba despre un articol scris pe blogul sau care a deranjat-o pe aceasta.

„Da, doamnelor, da, domnilor, a venit si acel moment in care avocata mea va lupta in instanta cu avocatii ei sa imi demonstreze imaculabilitatea si nevinovatia in fata legii. Multumesc, tineti aproape, o sa mai revin, sper, daca nu cumva gresesc ceva intr-o zi fata de politia locala si na, stii cum e…”, a scris Cetin.

Vezi și Atenție! Se schimbă denumirea carburanților de pe 12 octombrie

EXCLUSIV! Capcana în care a căzut Avocatul Poporului, instituție pe care o conduce Victor Ciorbea – Detaliu-SURPRIZĂ

Începând de astăzi întră în vigoare o importantă lege! Sute de mii de români sunt vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare