sursa foto:  verticalnews.ro

Începând de astăzi întră în vigoare o importantă lege! Sute de mii de români sunt vizați

De astăzi legea ce vizează asociațiile de proprietari va intra în vigoare, iar acești vor trebui să respecte toate regulile cele noi, pentru a nu primi amenzi.

Potrivit a1.ro, toți cei care locuiesc la bloc sau sunt proprietari de apartamente și își închiriază locuința, trebuie neapărat să se uite în Legea nr. 196/2018 ce face referire organizarea, funcționarea și înființarea asociațiilor de proprietari. În această lege nu vor exista norme.

În continuare vă prezentăm amenzile pe care le pot încasa proprietarii de apartamente.

Amendă pentru cei ce nu reușesc să comunice modificarea suprafeței utile, vor avea o amendă între 200 și 1.000 de lei.

Aceasta amendă o să se aplice în cazul în care nu a fost persmis accesul în locuință de către președintele asociației, care are o valoare între 500 și 3.000 de lei.

Amendă pentru cei care vor pune în pericol integritatea strcturii clădirii sau a altor apartamente, vor rista să plătească între 500 și 3.000 de lei;

Amenda ce se încadrează între  5.000 și 10.000 de lei este prevăzută pentru schimbarea de către proprietar a destinației locuinței sau spațiului cu altă destinație decât aceea de locuință fără autorizațiile și aprobările legale, potrivit avocatnet.ro

Vezi și

Ce pensie avea torționarul Ioan Ficior, cel care a decedat în închisoare, miercuri

SURSE! Nu mai sunt bani de salarii și pensii??! Guvernul a început operațiunea „marea recuperare”

Este oficial! Cine va primi un spor salarial de 15%

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare