sursa foto:  agerpress.ro

Gabriela Firea: ‘Orban și PNL sunt disperați, promit orice, taie panglici la absolut orice’

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a transmis joi un mesaj pe pagina sa de Facebook, că Orban și PNL sunt disperați și acum, înainte de vot, promit orice!

”M-au întrebat bucureșteni din sectorul 3 ce părere am despre un vaccin anti-covid rapid, asa cum anunță mai marii conducători ai țării…Le-am spus că e același gen de promisiune mincinoasă ca și cu apa caldă la locale. Așa cum apa nu a venit pe 28 septembrie, cum s-a promis în campanie, asa nu va veni nici vaccinul în decembrie. Gogoși electorale!
Orban și PNL sunt disperați, promit orice, taie panglici la absolut orice, nu contează că ei nu au avut nicio contribuție, dau drumul la piețe că ”oricum s-a făcut frig” – cum a spus premierul – haos în cap.
Doar școlile le deschid DAR doar pentru vot, nu și pentru copii!
Iar spitalele le țin închise pentru bolnavii cronici.
Pentru că nu-i interesează oamenii, viața lor, sănătatea lor, ci doar alegerile!
Nici acum diabeticii nu au medicamente.
Nici acum, deși se împlinește 1 an de zile, Euthyrox-ul nu e de găsit. În schimb, se găsesc peste tot măștile lor neconforme cu care au îmbolnăvit oamenii.
Mă așteptam ca astăzi în CSAT să se discute despre acest atentat la viața oamenilor, la cum a fost posibil ca luni de zile românii să cumpere măști care nu îi protejau de infecție, la cum vor răspunde cei responsabili. Dar nu îi interesează, pentru că buzunarele lor s-au umplut de bani pe seama sănătății românilor. Firmele lor le-au pus pe piață, că nu avea cine altcineva!
În schimb, în CSAT vând iar iluzia unui vaccin care nu există încă pentru români. Când singura variantă accesibilă, ca să controleze pandemia, era testarea extinsă! Pe care ei au împiedicat-o, însă, cât au putut!
Acum, înainte de vot, promit orice!
Luna de pe cer, vaccin care nu există la noi, mii de km de autostradă.
Ar trebui să înceapă cu apa caldă pentru bucureșteni. Că așa au promis! Cu un număr cât mai mare de testări, nu cu reducerea lor.
Avem o singură șansă să-i oprim!
Pe 6 decembrie, trebuie să ieșim la vot!
Dacă nu-i oprim, vor închide din nou totul. Iar românii și România nu-și mai pot permite un nou lockdown!
Pe 6 decembrie, vă rog să ieșiți la vot!
Vă asigur că votul vostru nu va putea fi furat de nimeni!
Toți oamenii noștri din secțiile de votare sunt pregătiți! Avem pus la punct cel mai performant sistem de numărătoare paralelă! Votul vostru este în siguranță!
Pe 6 decembrie, votați ca să vă salvați!
Votați pentru viața voastră!
Pentru sănătate!
Pentru educația copiilor voștri!
Pentru pensii și locuri de muncă!
Votați candidatii echipei social democrate!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook

Citește și:

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare