sursa foto:  Facebook

Gabriela Firea pregătește un nou program de excepție! Mii de oameni vor beneficia de el

Gabriela Firea pregătește un nou program de excepție! Mii de oameni vor beneficia de el! Primăria Capitalei anunță că, pentru a-l pune în aplicare, trebuie să-i elaboreze un regulament.

„Referitor la „Programul de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere”, aprobat in sedinta Consiliul General al Municipiului Bucuresti din data de 26.07.2018, va comunicam ca:

Pentru punerea in aplicare a acestui program este necesara elaborarea unui regulament, document care este in prezent in lucru la Directiile de specialitate din cadrul Primariei Capitalei si care va fi definitivat in cel mai scurt timp.

Dupa finalizarea Regulamentului, care va contine toate conditiile de acordare a voucherelor, acesta va fi adus la cunostinta publicului prin postarea pe site-ul www.pmb.ro si afisarea la Registratura Primariei Municipiului Bucuresti.

Subliniem faptul ca nu se pot face inscrieri in avans in acest program, iar solicitarile primite din partea cetatenilor legate de conditiile de desfasurare a Programului se pot solutiona numai dupa aprobarea si publicarea Regulamentului pentru punerea in aplicare a programului.

Mentionam ca pentru orice informatie suplimentara referitoare la acest program, Primaria Municipiului Bucuresti pune la dispozitia cetatenilor interesati un TelVerde: 0800.800.868, disponibil 24/24”, informează PMB.

Reamintim ca in sedinta de Consiliu General din data de 26 iulie, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea, s-a aprobat proiectul de hotarare prin care se acorda eco-vouchere care vor reprezenta prima de casare pentru autovehicule uzate, înmatriculate în București. În cadrul acestui proiect, vor fi acordate, în primă fază, un număr de 5.000 de vouchere cu valoarea nominală de 9.000 de lei. Programul va continua si anul viitor. Voucherele vor putea fi folosite pentru achiziționarea unui automobil nou, non-diesel, cu norma de poluare Euro 6, sau a altor mijloace de transport cu grad redus de poluare, Euro 6 sau electrice (de exemplu motociclete, mopede, biciclete electrice etc) și nu se pot cumula cu tichetele oferite în cadrul Programului Rabla. De asemenea, persoanele care vor sa isi dea masinile la casat, dar nu doresc sa isi mai cumpere o alta masina, vor avea posibilitatea sa isi achizitioneze, cu voucherele oferite de Primaria Capitalei, electronice sau electrocasnice. Acest demers urmareste de fapt eliberarea parcarilor si trotuarelor de masinile abandonate de ani de zile de proprietarii care nu mai circula cu autovehiculele respective si care, din varii motive, nu vor sa achizitioneze masini noi.

Vezi și Lovitură în plin pentru „omul negru” al lui Liviu Dragnea! Guvernul PSD taie în carne vie

EXCLUSIV! Cum se încearcă „executarea” celui de-al doilea om din Serviciu – Documente EXPLOZIVE

A apărut un supra-impozit în România, după modelul Germaniei: În ce oraș a fost introdus

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare