sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea spulberă guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR: ‘Manipularea supremă – să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile’

Senatorul PSD Gabriela Firea a reacționat extrem de dur la adresa Coaliției de guvernare, după respingerea amendamentelor depuse de PSD la Legea Bugetului de Stat.

 

”Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reușit Coaliția Austerității. Adică bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei!
E treaba statului să identifice surse de finanțare sau să mărească gradul de încasare a taxelor și impozitelor, asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliția Austerității a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor. Asta deși PSD a construit un buget paralel și a arătat că sunt bani pentru toate acestea!
Premierul Cîțu a construit bugetul pe logica când iei din puținul celor mulți (și săraci) se face mult pentru cei puțini (și bogați)!” a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare