Gabriela Firea vine cu vești bune! Spitalul modular din Pipera pentru COVID se deschide vineri: Am găsit cadre medicale care să-i trateze pe pacienţi

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, Gabriela Firea a declarat  că în curând va fi deschisă o unitate medicală pentru tratarea bolnavilor de coronavirus.

„De vineri deschidem spitalul modular COVID din Pipera. Va funcţiona ca secţie externă a Spitalului Victor Babeş. Noi am găsit cadre medicale care să-i trateze pe pacienţi de coronavirus”, a precizat edilul Capitalei.

Gabriela Firea a spus că spitalul modular din Pipera va avea 400 de locuri pentru pacienţi şi o zonă generoasă pentru cadrele medicale.

De asemenea, edilul Capitalei a vorbit în direct la România TV despre motivul pentru care a fost blocată testarea pentru depistarea persoanelor care au făcut anticorpi în urma infectării cu noul coronavirus. Primarul general a explicat că Direcţia de Sănătate Publică a oprit testarea pe care municipalitatea voia să o realizeze pe Arena Naţională, deşi inspectorii spuseseră că vor trimite avizul în câteva zile.

„Au venit de la DSP şi au spus că arată foarte bine. Au spus că ne trimit avizul scris în câteva zile. Toate circuitele sunt respectate. În momentul în care am început proiectul şi bucureştenii au fost invitaţi, au venit peste noi şi ne-au spus să închidem pentru că ne fac dosar penal”, a precizat Gabriela Firea la România TV.

Edilul Capitalei a acuzat Ministerul Sănătăţii că nu a făcut între timp această testare de anticorpi.

„Suntem singura ţară din Europa care nu a făcut niciun screening pentru a afla nivelul de imunizare la nivelul populaţiei”, a menţionat edilul Capitalei.

 

 

Vezi și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare