George Simion, întrebare tăioasă pentru Florin Cîțu: ‘Îl interesează mai mult actul guvernării sau șefia PNL-ului?’

Liderul AUR, George Simion, a afirmat luni seara, după ce a văzut criticile adresate de europarlamentarul Rareș Bogdan lui Ludovic Orban, că viitorul lider al PNL va fi Florin Cîțu.

„Îl interesează mai mult actul guvernării sau șefia PNL-ului? Asta l-aș întreba pentru că văd zilele acestea”, a răspuns George Simion.

„E peste tot la știri. Este treaba dânșilor ce se întâmplă acolo la PNL. Mi se pare că este mai preocupat de treburile din partid. Ieșirile publice de astăzi… Domnul Rareș Bogdan l-a indicat pentru domnul Cîțu ca fiind un viitor lider și un președinte al PNL-ului, din câte am urmărit declarațiile. Dar, repet, stăm să ne bălăcărim, stăm să ne certăm între noi și este 18 ianuarie, nu se prefigurează că vom vota în Parlamentul României, că de asta ne-au trimis românii acolo, un buget.

Dacă bugetul va fi adoptat în luna februrie, toate investițiile cu care va veni domnul Ciolacu să ne ia ochii.. Asta mă îngrijorează – suntem în plină pandemie, nu votăm niciun buget, nu se întâmplă nimic, care a fost graba pentru care am votat Cabinetul Cîțu? Să începem vaccinarea? Mai există viață și după vaccinare, mai există viață și după pandemie”, a adăugat Simion, în emisiunea ‘Subiectiv’ moderată de Răzvan Dumitrescu, notează antena3.ro

Citește și:

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare