sursa foto:  antena3.ro

Gheorghe Dincă șochează! Declarația cu care vrea să răstoarne ceea ce a susținut Alexandra la 112

Gheorghe Dincă ar fi făcut declarații șocante în fața anchetatorilor. Dincă începe să dea detalii despre crimele pe care le-ar fi comis.

„Monstrul” din Caracal a șocat, susținând că nu ar fi violat-o pe Alexandra Măceșanu. Totuși, în convorbirea cu operatoarea de la serviciul 112, Alexandra spune clar că a fost violată.

Despre Alexandra, conform România TV, monstrul din Caracal a declarat: „Alexandra mi-a făcut semn să o iau la ocazie. I-am oferit Alexandrei bani în maşină. Nu a vrut! Nu am violat-o pe Alexandra. O noapte am dormit cu ea în pat. (..) Am acţionat singur. Nu am avut complici”.

Dincă a mai relatat că a întreținut relații sexuale cu Luiza Melencu, cu acordul acesteia, iar ulterior, pe fondul unei scandal, a lovit-o mortal pe fată.

„Luiza a mers de bunăvoie acasă, am convins-o (…) Am lovit-o. Am încercat să o resuscitez. Am abandonat cadavrul lângă apă”.

Vezi și SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare