Gigi Becali a găsit soluția! Cum am putea scăpa de pandemie

Gigi Becali a găsit soluția. Acesta a spus la România Tv că dacă va fi lăsat să producă un medicament împotriva COVID-19, în 5-6 luni pandemia va deveni doar o amintire. 

Gigi Becali a spus că vrea să producă Arbidol pentru 3-5 milioane de oameni și să-l facă disponibil în farmacii, prețul tratamentului urmând să fie de 10 lei

„Vreau să produc eu să dau gratis la toată țara. Scăpăm în câteva luni de zile de pandemie fără vaccin. E foarte ușor. eu iau substanța activă din India, din China și o capsulez în România. Dacă dau la preț modic. Un tratament – 10 lei. Eu plătesc tot. Cât mă costă nu contează, eu rezolv problema COVID-ului. Am văzut despre ce e vorba, nu vorbesc tâmpenii. Eu pot rezolva problema Covidului în România dacă dă o lege în România. Toți oamenii cărora le-am dat medicamentele astea s-au făcut sănătoși. Le-am dat iau medicamente.

Eu repet. Eu vreau să fac un medicament aprobat de Franța, America. Eu vreau orice om, orice român să se poată duce la farmacie să cumpere un medicament Arbidol. Nu au oamenii ce cumpăra. Eu vreau să produc pentru 3 milioane, 5 milioane de oameni tratament. 10 lei tratamentul.

Americanii au făcut multe studii, francezii, nemții. eu fac, eu produc, n-am nevoie de niciun ban de la stat. Dacă nu se aprobă această lege nu vor avea oamenii tratament de COVID în farmacii. Să intervină președintele țării, să se facă un studiu și să vadă dacă e adevărat ce fac eu. Dacă nu vor să dea bani, dau eu banii toți. Nu mai e nevoie de niciun vaccin. În 5-6 luni adio COVID.

De ce să le importăm când putem să producem noi. Clinica mea are laborator, poate să prelucreze aceste medicamente. Avem deja rețeta. Costă foarte puțin. De ce să importăm când putem face noi? Nu înțeleg. Dacă eu am COVID și nu găsesc la farmacie, ce fac? Mor? Virusul ăsta e un fleac. Dar dacă stai mai mult de 7 zile devii tu un fleac pentru virus. În toate țările există antiviral în farmacii. La noi nu există mai mult de Paracetamol”, a declarat Gigi Becali la RomâniaTv.

Vezi și:

Avertisment dur: Pensionarii vor ajunge sub pragul sărăciei

După 2 săptămâni, Lucian Bode s-a răzgândit! Prima promisiune pe care nu și-o respectă ministrul de Interne

Legea pensiilor: Ce schimbări importante îi așteaptă pe români de la 1 septembrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare