sursa foto:  telekomsport.ro

Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că selecţionerul Mirel Rădoi ar trebui să părăsească conducerea tehnică a echipei naţionale, după ce Românai a suferit trei înfrângeri consecutive. Dacă mănânci trei bătăi, gata!

„La naţionala României, o să am şi eu şi probabil Hagi grijă ca să existe. Primul Tănase, după aia nu ştiu ce face. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. În mijloc, Tănase Oalru, Man, Coman. Ăştia patru. Fără ăştia nu poţi să începi, că iei bătăi, patru, bam, bam, bam, de la toate echipele, ne bat toţi. Începi cu ăştia patru, Tănase, Olaru, Man, Coman. Hai noroc, după aia! (n.r. – dacă e potivit Mirel Rădoi pentru echipa naţională).

Nu e potrivit, cum să fie potrivit dacă a mâncat trei bătăi? E finul meu şi-l iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Mirel demn. Dar vezi ce înseamnă omul, cum îi place dorinţa de stăpânire, mai se agaţă. Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e! Dacă mănânci trei bătăi, gata! Fără Tănase nu ai ce să joci, că Tănase e numărul 1. Tănase, Olaru, Man, Coman, s-a rezolvat echipa naţională a României”, a declarat Becali, potrivit ProX.

El a afirmat că mai mulţi membri ai familiei lui au contractat noul coronavirus, dar s-au vindecat repede: „Am făcut vreo 5-6 teste şi am fost negativ. A avut Giovani, a avut Victor, în trei zile s-au făcut bine. A avut şoferul, au avut fetele femei de seviciu, a avut mama, 90 de ani. I-am dat medicament, le revedere!”

Potrivit ProTV, Becali s-a întors, joi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 7 ani după decizia care l-a trimis în spatele gratiilor. El vrea să fie reabilitat după o perioadă în care a decis să se retragă din viaţa publică.

Becali a stat în spatele gratiilor un an şi zece luni, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare. Omul de afaceri a fost găsit vinovat în mai multe dosare de corupţie, dosarul transferurilor, cel de terenuri cu MAPN şi dosarul valiza, precum şi în dosarul privind sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

După partidă, selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că va analiza posibilitatea de a părăsi conducerea echipei naţionale în luna noiembrie, după ultimele meciuri din Liga Naţiunilor.

România va disputa la 15 şi 18 noiembrie ultimele meciuri în Liga Naţiunilor, cu Norvegia, acasă, respectiv cu Irlanda de Nord, în deplasare.

România a pierdut într-o săptămână trei meciuri la rând, 1-2, cu Islanda, în barajul pentru turneul final al CE, 0-4, cu Norvegia şi 0-1, cu Austria, în Liga Naţiunilor, informează news.ro

Citeşte şi:

EXCLUSIV Guvernul Orban lasă o portiță larg deschisă STS-ului! Serviciul ar putea să aibă acces la contractele de muncă ale bugetarilor

Gheorghe Piperea, reacție pentru Bugetul.ro, după ce judecătorii au amânat pronunțarea în scandalul Clotilde Armand-Dan Tudorache

Codul Muncii are parte de modificări! Ministrul Violeta Alexandru a făcut anunțul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare