sursa foto:  b1.ro

Gheorghe Piperea, reacție pentru Bugetul.ro, după ce judecătorii au amânat pronunțarea în scandalul Clotilde Armand-Dan Tudorache

După ce magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis să amâne pronunțarea în dosarul privind validarea lui Clotilde Armand ca primar la Sectorul 1, Bugetul.ro l-a contactat pe avocatul Gheorghe Piperea, cel care îl reprezintă pe Dan Tudorache în această speță.

Gheorghe Piperea a declarat, pentru Bugetul.ro, că instanța nu s-a pronunțat azi deoarece „are multe de analizat”. Totodată, el ne-a dezvăluit că Judectoria Sectorului 1 se va prounța joi, la ora 12:00.

S-a amânat pronunțarea pentru mâine, la ora 12:00. Pur și simplu, nu a putut să se pronunțe astăzi, pentru că are multe de analizat”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Gheorghe Piperea.

Luni, 12 octombrie, Judecătoria Sectorului 1 ar fi trebuit să valideze mandatul candidatului USR-PLUS, susținut și de PNL, la Primăria Sectorului, Clotilde Armand.

Magistrații au amânat, însă, pentru miercuri validarea mandatului de primar al lui Armand. Astăzi aceștia au amânat pronunțarea pentru joi, ora 12:00.

După alegerile din 27 septembrie, la Sectorul 1, au fost făcute mai multe acuzaţii privind fraudarea voturilor. PSD a cerut renumărarea voturilor sau reluarea scrutinului.

Solicitările social-democraților au fost respinse de birourile electorale.

Conform datelor de la BEC, Primăria Sectorul 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6.928. În procente, Clotilde Armand are 40,95%, Daniel Tudorache – 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.

Vezi și

Codul Muncii are parte de modificări! Ministrul Violeta Alexandru a făcut anunțul

Vești proaste pentru anumiți pensionari! Veți rămâne fără pensie

Andi Manciu, linie directă către Klaus Iohannis! Legătura consilierului lui Ludovic Orban cu Cotroceniul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare