sursa foto:  agerpres.ro

Guvernul Cîțu și liderii coaliției au nevoie de un ‘duș’ rece! PSD: ‘Să coboare în lumea reală!’

PSD consideră că „este imperios necesară” adoptarea legii consumatorului vulnerabil şi insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor, care urmează să fie convocată.

„Oficial! Primele şase luni ale acestui an au adus cea mai mare creştere de preţuri din ultimii 13 ani! PSD somează guvernul Cîţu şi pe liderii coaliţiei de guvernare să coboare în lumea reală! Şi să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate şi să ia decizii de urgenţă prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă faţă scumpirilor. Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil şi PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor care urmează să fie convocată”, se arată într-un mesaj al PSD publicat luni pe Facebook.

PSD mai spune că a avertizat că liberalizarea pieţei energiei, fără pregătirile necesare, „naşte monştri”.

„Toate preţurile cresc nestăvilit şi lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităţilor esenţiale – energie electrică, gaz, combustibil. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă şi ticăloasă este actuala guvernare”, se mai arată în declaraţie, informează agerpres.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare