coldea

sursa foto:  glsa.ro

HALUCINANT! Cât câștigă Florian Coldea, ȘEFUL operativ al SRI?

În ultima perioadă serviciile secrete au fost aduse în discuție mult mai des ca de obicei, iar numele generalului Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, Eduard Hellvig a devenit deja notoriu.

Generalul Florian Coldea este cel mai important ofițer al SRI, având cea mai mare funcție de conducere din domeniul operativ. El poate fi considerat un adevărat „depozitar al secretelor”. A condus numeroase operațiuni, printre care cea mai mediatizată, răpirea celor trei jurnaliști în Irak, de acum aproximativ 10 ani.

Vezi și ȘOCANT! Iohannis, în scandalul de SPIONAJ Black Cube! KOVESI, cercetată pentru activități ilegale

Așadar cât câștigă un ofițer care are în mâinile sale securitatea națională? Potrivit declarației de avere, Coldea are un venit lunar de aproximativ 10.500 lei pe lună (2500 euro), care reprezintă salariul SRI + activități didactice.

Așadar Cătălin Homor, director general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) câștigă 8.000 de euro pe lună, iar șeful OPERATIV al SRI de 4 ori mai puțin.

Vezi și Salariul URIAȘ încasat de la STAT de directorul CNADNR

Dacă stăm să analizăm numărul kilometrilor de autostradă construiți, putem concluziona că în România, Statul premiază lipsa de performanță.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare