sursa foto:  Agerpres

Salariul URIAȘ încasat de la STAT de directorul CNADNR

La capitolul autostrăzi și drumuri, România stă cât se poate de rău. Însă angajații Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) stau cât se poate de bine, când vine vorba de salarii.

Probabil pentru rezultatele invizibile, Cătălin Homor, director general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), a ajuns să încaseze un salariu lunar de 8.000 de euro, aproape dublul celui primit de predecesorii săi.

Vezi și ȘOCANT! Iohannis, în scandalul de SPIONAJ Black Cube! KOVESI, cercetată pentru activități ilegale

Șef peste o companie care nu va preda în acest an niciun kilometru de autostradă, cu excepția celor 200 de metri reparați din autostrada scufundată Sibiu Orăștie, directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) se poate considera unul dintre cei mai bine plătiți executivi din România. Un hocus-pocus legislativ ce a îmbinat creativ cele mai avantajoase prevederi în domeniu îi asigură lui Homor un salariu de aproximativ 32.000 de lei lunar, potrivit informațiilor și documentelor deținute de Digi24.ro.

Este aproape dublul sumei încasate de predecesorul său, Narcis Neaga, debarcat în luna decembrie a anului trecut. Potrivit declarației acestuia de avere Narcis Neaga a încasat lunar, în medie în 2015, 17.854 lei.

Vezi și TUPEU MAXIM! Cine încasează cea mai mare PENSIE din România?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare