sursa foto:  timpolis.ro

Halucinant! Rectorul Universității la care Kovesi are doctoratul se DEDUBLEAZĂ

Marilen Pirtea este vechi membru al PNL și din 2012 și rector la Universitatea de Vest din Timișoara, universitate care este în prezent implicată în scandalul lansat de Sebastian Ghiță cu privire la plagiatul Laurei Codruța Kovesi.

Pirtea va deschide lista de deputați a PNL, motiv pentru care a susținut un discurs pe teme de educație la Consiliul Național de Coordonare al PNL care a avut loc foarte recent.

Vezi și Video/Acuzații fără precedent la Vocea României! Vocile concurenților sunt editate!

Stiripesurse.ro a scris despre acest lucru, iar rectorul a dat imediat un drept la replică în care a precizat că nu rectorul candidează, ci cetățeanul Pirtea. Va fi cu adevărat fascinant pentru opinia publică să urmărească acest caz inedit, mai exact cum cetățeanul Pirtea va fi la Parlament în București, iar rectorul Marilen Pirtea la Universitate, în Timișoara.

„Asocierea unei lucrări doctorale din 2011, cu un rector care și-a început activitatea în 2012 și cetățeanul Pirtea care intenționează să candideze la alegerile parlamentare este profund greșită, iar titlul pe care îl generează servește, în cel mai bun caz, ca şi „clickbait”.

Vezi și PERICOL! Ce s-a întâmplat cu un Samsung VERIFICAT

Citeam acum puțin timp în publicația stiripesurse.ro că „Rectorul Universității la care Kovesi are doctoratul CANDIDEAZĂ pe listele PNL”. Greșit! Cetățeanul Marilen Pirtea şi-a manifestat intenția de a candida pe listele PNL, iar Universitatea „la care Kovesi are doctoratul” are un nume și are un brand construit pe performanță academică, nenumărate reușite, pe acțiuni de implicare socială, dincolo de simplul fapt că doamna Kovesi a urmat studiile doctorale în cadrul instituției, așa cum mulți alții au studiat sau studiază în instituție.

În plus, rectorul unei universități nu are un aport în analiza unei suspiciuni de plagiat. Acest proces implică specialiști în domeniul eticii și cel al tezei de doctorat și implică proceduri legale cu termene obligatorii care vor fi respectate indiferent de presiunea mediatică în căutare de titluri senzaționale. Avem cele mai bune intenții și vom depune toate eforturile permise de lege în a rezolva orice solicitare în domeniul eticii, indiferent ce nume implică”, este replica prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea, în calitate de cetățean sau rector.

Vezi și Alina Gorghiu, încă un pas spre Elena Udrea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare