sursa foto:  Hepta

Ieșire dură a lui Clotilde Armand: ‘Eu le-am dat voie acestor manipulatori’

După ce Gabriela Firea a organizat o ședință la Primăria Sectorului 1, alături de parlamentari și consilieri generali și locali ai PSD, Clotilde Armand a lansat un atac dur.

Armand acuză PSD de manipulare și anunță că nu va tăia finanțarea banilor de la spitale.

Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri. Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.
PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate.”, spune Armand.

Vezi și

EXCLUSIV N-au învățat nimic din tragedia de la Matei Balș! Clotilde Armand și Vlad Voiculescu n-au obținut nici până azi autorizația de securitate la incendiu la centrul de vaccinare de la Romexpo

Informații importante pentru toți șoferii români! Ce se întâmplă cu rovinieta în acest an

Anunț pentru milioane de români! Ce se întâmplă cu banii celor care contribuie la pensia privată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare