sursa foto:  stiripesurse.ro

Ieșire dură a lui Marcel Ciolacu: Peneliștii și-au bătut joc de oameni

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa Partidului Național Liberal, pe pagina de socializare.

Ciolacu susține că liberalii „și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate”.

PSD a fost întotdeauna aproape de oameni! #PSD a adus întotdeauna bunăstare! În schimb, peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate!

De când au luat Puterea, românii pot vedea singuri care este #diferenţa dintre PSD și PNL! Peneliștii dau doar din gură, în vreme ce CEI DE LA PSD fac!
Cât timp PSD a condus România, peneliștii urlau pe unde apucau că îngropăm economia, că ducem țara de râpă.

Realitatea a fost cu totul alta: România a fost pe primele locuri din Europa la capitolul creștere economică. Iar această creștere economică s-a văzut și în #niveluldetrai al românilor: salariile au crescut, pensiile au crescut, alocațiile s-au dublat, iar șomajul a scăzut.

Asta înseamnă să guvernezi #eficient, în interesul românilor, nu doar în interesul propriului buzunar și al propriei clientele politice, așa cum fac peneliștii de 10 luni de zile!
De aceea trebuie să #câștigăm aceste alegeri! Pentru a continua să #construim pentru comunitățile noastre!”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare