Ieșire dură a unui preot: Aveți grijă cu noi, că s-ar putea să nu vă iasă schema de îndobitocire totală a lumii prin frică

Preotul Ioan Istrati a avut o ieșire dură pe pagina de socializare. Părintele Istrati susține că preoții sunt dușmanii societății-neopăgâne, rana de moarte a cretinismului neo-marxist și pericolul pur pentru sclavii noii resetări.

Noi, preoții, suntem dușmanii societății neo-păgâne, rana de moarte a cretinismului neo-marxist, pericolul pur pentru sclavii noii resetări.

Noi împărtășim băbuțe oarbe, citim rugăciuni la oameni paralizați, mângâiem pe cap muribunzii, scoatem dracii din case, îmbrățișăm bolnavii de cancer, ne rugăm pentru cei adormiți când sunt calzi încă, ascultăm și iertăm păcate de moarte, citim pomelnice interminabile cu mii de dureri, facem fii ai lui Dumnezeu din bebeluși.

Suntem mai răi decât bandiții din Făgăraș, mai insidioși decât legionarii, mai insistenți decât rezistența anti-satalinistă din munți.

Suntem niște ciori negre care desființează și distrug prin harul lui Dumnezeu templele zeului cornut.

Aveți grijă cu noi, că s-ar putea să nu vă iasă schema de îndobitocire totală a lumii prin frică”, este mesajul preotului Ioan Istrati.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare