Ieșire la miezul nopții a doctorului Flavia Groșan: Ce ar fi să mă lăsați în pace să fac ce știu eu mai bine? Să vindec oameni

La miezul nopții, medicul pneumolog Flavia Groșan a avut o ieșire la adresa celor care o contestă, care îi cer studii clinice asupra schemei de tratament.

Doctorul care susține că a vindecat circa 1.000 de pacienți infectați cu COVID-19 cere să fie lăsat în pace.

Mai mult, Flavia Groșan spune că vrea să fie lăsată în pace, să facă ce știe ea mai bine, anume să vindece oameni.

„Acum o ora am terminat consulturile. Nu am avut timp sa mi văd minunatele apariții publice. 🙂 Am înțeles ca cineva imi solicita studii clinice asupra schemei mele minune? Prieteni, vorbim sa ne aflam in treaba. Eu cu asistenta mea avem timp de studii clinice? Pacientul acum are febra, tușește, saturație scăzută. Acum. El nu sta după studiile mele clinice.

PS Si chiar nu pricep ce studii clinice vor unii, cand in schema folosesc medicamente studiate si rasstudiate, aprobate de zeci de ani, si pe care le găsești pe toate rafturile din farmacie. Isuse Cristoase.

PPS Ultimul pacient a fost un Covid pozitiv, reprezentat de sotia lui, care mi a cerut ajutorul. I am îndrumat in spital. Nu cred ca vreți sa știți răspunsul….

PPS Ce ar fi sa ma lasati in pace sa fac ce știu eu mai bine. Sa vindec oameni. Faceți o dumneavoastră mai bine ca mine. Si o sa ma înclin in fata rezultatelor dumneavoastră.“, este mesajul Flaviei Groșan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare