sursa foto:  Facebook

Ieșire necontrolată a lui Cristian Popescu Piedone la adresa lui Nicușor Dan, după ce primarul s-a lăudat cu realizările campaniei: „Îmi provoci milă!”

Cristian Popescu Piedone iese la atac! Primarul Sectorului 5 din Capitală îi declară public „război” lui Nicușor Dan. Pe rețelele de socializare, edilul a răbufnit și a adus o mulțime de acuzații la adresa primarului Capitalei. Întreaga situație a pornit de la campania rivalului, începută deja pe Facebook. 

În cadrul unor postări plătite, Nicușor Dan a început să nu mai facă promisiuni, ci să se laude cu realizările sale, în cei aproape 4 ani de mandat. Recent, a publicat un material video în care spunea că a dezvoltat sistemul de transport public, că a cumpărat tramvaie și autobuze, a reabilitat parcuri și multe altele. În speranța că va fi reales de bucureșteni pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, pare să fi pus și merite care nu i s-ar cuveni.

Atacul lui Cristian Popescu Piedone la adresa lui Nicușor Dan

Extrem de vocal, primarul de la Sectorul 5 și-a atacat rivalul. Nu doar că l-a acuzat că nu a făcut nimic în timpul mandatului, dar susține că realizările lui Nicușor ar fi, de fapt, ale Gabrielei Firea. Fostul primar al Capitalei este cel care merită laudele pentru fluidizarea traficului, spune Cristian Popescu Piedone:

„Nicule, de câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă! Mi te imaginez implorându-l pe fotograf să-ți pună mâneci la tricou, din photoshop, să pari și tu om în tablou. Dacă ai sforăit în bocanci, trei ani și jumătate, ce realizări edilitare să ai, Nicusoare?! Cu ce trofee personale vrei să te pozezi, dacă abia acum ai descoperit cum arată arcul?

Bagi capul în pozele altora, pacălitorule?! Te pozezi cu trofeele Gabrielei Firea, pe care o tot bodogănești de mama focului! Nu conștientizezi că în oraș chiar sunt destui oameni care cunosc adevarul curat? Uite, îți dau un scurt exemplu: Te lauzi că ai adus autobuze și tramvaie noi în oraș? Ia mergi prin birourile primăriei și întreabă așa:
– Este adevărat că Gabriela Firea a contractat 550 de autobuze și 100 de tramvaie? Sunt sigur că ți se va răspunde scurt:
– DA!
Știi cum faci? Unul comandă și plătește, altul așteaptă curierul și se pozează cu marfa!”, a spus edilul.

CITEȘTE ȘI: Piedone îl umilește și în sondaje pe Nicușor Dan și are un avans de 17%. Cătălin Cârstoiu se mișcă precum melcul!

„Război” între candidații pentru Primăria Capitalei

Cu prilejul mesajului, Cristian Popescu Piedone a anunțat că îi va urmări mișcările lui Nicușor Dan și că îl va taxa de fiecare dată când va omite adevărul. De asemenea, a dat de înțeles că va demara această acțiune ca cetățean, nu candidat pe aceeași funcție:

„Ca să te pedepsesc pentru mojiciile electorale livrate fără nicio jenă bucureștenilor, o să te stresez frecvent cu adevărul pur pe care-l omiți! Ai sărit de la “combinări” la “combinații”! Adică, minți!
Semnat:
Piedone
UN GOSPODAR DIN BUCUREȘTI”, a conchis Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Răspunsul lui Cristian Popescu Piedone, după ce și-a angajat nepoții în funcții publice: „Sunt singurul? Ia daţi o tură în toată România”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare