sursa foto:  libertatea.ro

A ieșit la lumină! O nouă ÎNREGISTRARE cu Cristian Pomohaci, scoasă de la „naftalină” (AUDIO)

Cristian Pomohaci a fost implicat într-un scandal uriaș, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care acesta îi făcea avansuri unui minor de 17 ani. Acum o nouă înregistrare a fost scoasă de la „naftalină”.

Timp de mai mulți ani, Pomohaci s-a judecat cu fiul regretatei interprete Valeria Peter Predescu, pe motiv că piesa cea mai de succes a fostului preot, „De la Rebrisoara în jos”, ar fi un plagiat după melodia „Cânt la lume că mi-e dragă”.

Totuși, deși cele două melodii seamănă destul de mult, Pomohaci a susținut în instanță că el este autorul piesei pe care o cântă și că nu s-a inspirat după melodia Valeriei Peter Predescu.

Fostul preot a reușit să convingă trei instanțe de acest lucru și a câștigat pe linie toate procesele cu Nicolae Predescu, fiul îndrăgitei cântărețe.
Interesant este faptul că înainte de începerea procesului, Pomohaci l-a sunat pe Nicolae Predescu să-i propună o sumă de bani în schimbul cedării drepturilor de autor. În discuția care a fost înregistrată de fiul Valeriei Predescu, Pomohaci nu susține nici un moment că este nevinovat, în schimb se arată stupefiat de pretențiile financiare ale urmașilor Valeriei Peter Predescu. Cei doi fii ai artistei i-au solicitat 5.000 euro în schimbul cedării drepturilor de autor, în timp ce Pomohaci s-a arătat dispus să ofere doar 10.000 lei. În discuție, Pomohaci îl sfătuiește „prieteneste” pe Nicolae Predescu să nu apeleze la instanță „pentru că durează ani de zile” până la verdict și îl asigură pe acesta că nu va pierde pentru că s-a sfătuit cu multă lume „inclusiv cu un șef de tribunal”, precizează știrilekanald.ro.

Vezi şi Informații CUTREMURĂTOARE! Înșelătoria care ar fi provocat DECESUL Stelei Popescu

Declaraţii incendiare făcute de omul săptămânii în Parlamentul European! Reacţii pe subiectele momentului

Mutare fulger pregătită de Digi și Samsung: De ce vor beneficia utilizatorii începând cu luna februarie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare