Imaginile nesăbuinței! Poliția Română reacționează: ‘Când #staiacasă rămâne doar la nivelul de hashtag’

Chiar dacă în România a fost decretată stare de urgență, din cauza răspândirii rapide a coronavirusului, sâmbătă, oamenii și-au văzut liniștiți de viața de zi cu zi.

Astăzi Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că a crescut numărul de cazuri de coronavirus. Pe teritoriul țării noastre au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

În contextul răspândirii coronavirusului, autoritățile fac apel la români să stea în casă. Apelul nu este luat în serios, însă, de mulți dintre români, care au ieșit,sâmbătă, la o plimbare la iarbă verde.

Pe pagina de socializare, Poliția Română și-a exprimat dezamăgirea.

Când #staiacasă rămâne doar la nivelul de hashtag.

Păcat! 😞

#PolițiaRomână”, transmite, pe Facebook, Poliția.

Vezi și Ordin urgent al ministrului Sănătății, Victor Costache, în plină pandemie de coronavirus! Prețul medicamentelor se plafonează până la 1 iulie 2020

De la dosarul Ayahuasca și SPP la serviciu britanic de spionaj MI6

Prima bancă din România care a lansat acest sistem: oricine poate deveni client al băncii direct de pe telefon

Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). 

Pe de altă parte, 14 pacienți sunt la terapie intensivă, din care 3 sunt în stare gravă, anunță Grupul de Comuncare Strategică.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.207 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.915 de teste, din care 40 în unități medicale private.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, pantofi, copac, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, copac, iarbă, pantofi, copil, plantă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, iarbă, copac, masă, plantă, copil, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copac, iarbă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, oameni în picioare, copac, pantofi, iarbă, plantă, în aer liber şi natură

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare