Porțiunea de autostradă, inaugurată de Klaus Iohannis, s-a crăpat, la câteva ore de la vizita președintelui!

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a fost prezent la inaugurarea centurii orașului Bacău, o porțiune din viitoarea Autostradă a Moldovei (A7).

La doar câteva ore de la vizita președintelui și de la punerea în circulație a porțiunii de autostradă, centura Bacăului a crăpat la propriu.

Un băcăuan și-a crapat janta într-o groapă pe Autostrada Moldovei inaugurată ieri”, se precizează, pe pagina de Facebook, Urban Bacău.

Explicațiile CNAIR:

Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la deteriorări ale părții carosabile pe VO Bacău apărute după darea în trafic, CNAIR face următoarele precizări:

– Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă.
– Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău
– Având în vedere că, până la recepția la terminarea lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h”, transmite CNAIR.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Decorarea asistentei lui Marcel Vela nu a fost ilegală!

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare