sursa foto:  INQUAM Photos/Geroge Călin

Încă o lovitură pentru USR! Un alt primar al partidului condus de Cătălin Drulă a demisionat și a trecut la PNL

La final de octombrie, singurul primar USR din județul Buzău, Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari, a trecut la PNL.

Astăzi un alt primar USR a părăsit partidul condus de Cătălin Drulă, sărind în „corabia” liberală.

Este vorba despre singurul primar USR-PLUS din județul Teleorman, Marius Stanciu, edilul localității Drăgănești de Vede.

Vezi și O nouă plecare din partidul condus de Drulă! Un primar USR a dezertat și a bătut palma cu PNL!

PNL Teleorman și-a mărit echipa cu un nou primar, în persoana lui Marius Stanciu, tânărul care a câștigat primăria Drăgănești de Vede în toamna anului 2020. Marius a fost singurul primar USR-PLUS din județul nostru, iar lupta nu a fost deloc ușoară, având în vedere cei 28 de ani de mandat ai contracandidatului.

De astăzi, Partidul Național Liberal are în Teleorman 49 de primari, mai mult decât PSD, și nu ne vom opri aici! Personal, am știut încă dinainte de ultimele alegerile locale faptul că primăria Drăganesti de Vede va fi câștigată de acest tânăr ambițios, iar după ce s-a concretizat, am început colaborarea în marea echipă liberală.

În cei doi ani de mandat, primarul Marius Stanciu a schimbat fața comunei, iar proiectele pentru oameni vor continua.
Îl asigur pe tânărul nostru edil de toată susținerea mea și a echipei PNL Teleorman pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a promis comunității care i-a acordat votul de încredere.

Bun venit, tinere! Locul tău este alături de liberalii teleormaneni. Succes în activitate!

Împreună vom face diferența și în 2024!”, a anunțat, miercuri, liderul PNL Teleorman, Eugen Părvulescu.

Trebuie precizat că, la început de octombrie, Gheorghiță Mîndruță, senator de Suceava, a sărit din barca USR-ului în cea a PSD-ului.

Totodată, în luna iunie, Oana Ozmen, deputat USR, a părăsit și ea formațiunea condusă de Cătălin Drulă, intrând în Partidul Național Liberal (PNL).

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare