sursa foto:  profit.ro

Începe! Dan Barna vrea să împartă românii între vaccinați și nevaccinați!

Vicepremierul USR-PLUS, Dan Barna, vrea să împartă populația între vaccinați și nevaccinați.

Întrebat, vineri, dacă se discută despre introducerea unor facilităţi pentru cei care se vaccinează sau a unor restricţii pentru cei nevaccinaţi, Dan Barna a dat un răspuns șocant.

Acesta propune ca persoanele vaccinate să meargă la mall în week-end, în timp ce persoanele nevaccinate să se ducă în timpul săptămânii.

Am discutat în şedinţa coaliţiei de săptămâna aceasta acest subiect, au fost prezentate mai multe variante asupra cărora premierul şi-a şi exprimat, pentru o parte din ele, susţinerea. E clar că trebuie să venim cu măsuri, pe modelul celorlalte state europene, de a continua să încurajăm şi să susţinem campania de vaccinare pentru că, într-adevăr, probabil valul 4 va avea un efect de stimul din nou pentru acea parte din populaţie care, deşi nu e împotriva vaccinării, nu s-a dus până acum să se vaccineze, dar în egală măsură sunt două tipuri de măsuri, măsurile de încurajare şi de stimulare, dar şi acele măsuri care am văzut că sunt luate de alte ţări prin care pentru cadre medicale, pentru accesul la anumite servicii neesenţiale, spre exemplu, existenţa vaccinării să fie o condiţionalitate. De exemplu, mersul la mall în weekend, care nu este un serviciu esenţial, să fie condiţionat de existenţa vaccinării, persoanele vaccinate să poată să meargă la mall în weekend, ceilalţi în timpul săptămânii”, a spus Barna, conform News.ro.

Vezi și Un minister USR-PLUS este aruncat în aer! Sistemul pile și cunoștințe merge și la noul Guvern!

SURSE Se pregătește instalarea unui nou șef la Poliția Capitalei! Cine ar urma să revină la butoane

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare