sursa foto:  evz.ro

Ingrid Mocanu, apel către judecători: „Scenele sunt penibile!”

Ingrid Mocanu trage un nou semna de alarmă și de data aceasta se adresează judecătorilor de contencios și de civil. Celebra avocată arată că sunt anumiți procurori DNA și judecători care nu dau deloc dovadă de profesionalism și pare că fac lucrurile mai degrabă la comandă, fără să țină cont de legile în vigoare.

„Dragi judecători de contencios și de civil! Dacă vreți experiențe tari în viața voastră și îmbunătățirea viziunii asupra vieții, vă recomand să mergeți în sălile de ședință de penal unde se judecă ”inculpați” trimiși în judecată pentru ”abuz în serviciu” cu ”folos pentru altul” (de competența DNA). Vă asigur că vă veți distra copios și vă veți șoca de ceea ce vedeți acolo. Acuzațiile în aceste cauze sunt că funcționarii au semnat, au pus în executare sau pur și simplu s-au aflat pe acolo în timp ce se semnau acte administrative sau contracte prin diferite instituții… cele mai multe vizează diferențe de valori și incorectitudinea unor evaluări.

Vezi și Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lui Hordniceanu

Cercetarea judecătorească, în loc să se bazeze pe aflarea intenției ”criminale” – de ce un funcționar mergea la serviciu și cu intenție încălca legea pentru ”îmbogățirea” unui necunoscut? – judecătorii de penal și procurorii cercetează dacă actul e sau nu legal, dacă evaluarea e sau nu bună. Uneori scenele sunt penibile, căci un judecător de contencios (evident, de bună credință) s-ar edifica în cinci minute că așa sunt actele administrative din întrega țară, că este o practică repetitivă și corectă… și chiar dacă nu ar fi așa asta se judecă în săli de contencios, nu de penal… iar corectitudinea sau nu a unei evaluări nu poate fi imputată unui funcționar. Și procurorul DNA și judecătorii sunt de un amatorism absolut înspăimântător… sau în orice caz mimează bine nepriceperea dacă nu sunt.

Această ”mascaradă” de judecare a ”actelor/contractelor administrative” dacă sunt sau nu legale se lasă cu ani grei de pușcărie… iar motivările sunt abracadabrante. În timpul ăsta, avocații asistă neputincioși la distrugerea vieților unor semeni ai lor, fără a face mare lucru. Vorba unui celebru avocat: ”ei cu anii, noi cu banii!” INCREDIBIL!”, a scris Ingrid Mocanu pe facebook.

Vezi și De ce i-a făcut de fapt Ludovic Orban plângere penală Vioricăi Dăncilă – planul din spatele ușilor închise! Ce va urma pentru cariera lui politică

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare