Ingrid Mocanu face acuzații grave la adresa președintelui: Sună la Macron, lumina Franței, să facă un trafic de influență

Avocata Ingrid Mocanu face acuzații grave la adresa președintele Klaus Iohannis, despre care spune că a făcut trafic de influență în favoarea Laurei Codruța Kovesi.

„Din ciclul: penalii noștri sunt mai buni decât ai lor! Iohannis sună la Macron, lumina Franței, să facă un trafic de influență (că așa se cheamă aici, în România) pentru ca traficatul să își exercite influența pe lângă un procuror (că nu are atribuții Macron de a depune ori retrage candidaturi de șefi la Parchetul European) pentru ca acesta să își retragă o candidatură!? Totul în folosul unei ”penale”, de fapt unei multiple penale (cu două dosare pornite in personam). Vom afla imediat ce a promis Iohannis că va plăti în schimbul traficului…”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Ea continuă cu acuzaţii de duplicitate din partea Comisiei de la Veneţia şi a GRECO. „Dar nu am auzit Comisii de la Veneția și nici GRECO urlând că funcțiile de procuror european nu sunt ocupate pe criterii de competență, ci prin târguială politică. Aaaa, așa arată statul de drept? Așa e bine, cu procurorii independenți? Și cu ”penalii” lui Iohannis și Macron care sunt buni de funcții europene publice, plătite din banii cetățenilor europeni? Păi atunci… bine!”, îşi încheie Ingrid Mocanu postarea.

Vezi și:EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

Atenție, români! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Lovitura pe care Klaus Iohannis i-o dă lui Dan Barna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare