Românii consumă multă bere, așa că brandurile de top se bat la capitolul inovație. Timișoreana, care este și lider de piață a anunțat că-și extinde gama cu un nou sortiment: Timișoreana Nepasteurizată.
Procesul de fabricație al acestui sortiment include o tehnologie modernă de filtrare la rece, prin urmare berea isi pastreaza gustul proaspat ca în fabrica. Aceasta este o inovație în categoria lager.
“Timisoreana Nepasteurizata este o bere care, nefiind supusa tratamentului termic de pasteurizare, isi pastreaza intact gustul proaspat din fabrica. Berea nepasteurizata este fina, usor de baut, are o spuma intensa si o carbonatare aparte”, a declarat Zoli Borsos, maestru berar Timisoreana, citat de incont.ro.
Vezi și Alertă! Cercetătorii cer scoaterea de pe piață a unui antiinflamator! În România se cumpără intens
Noul sortiment este disponibil, incepand cu 1 martie 2017, in magazinele si supermarketurile din toata tara, in mai multe variante de ambalaj: sticla returnabila de 0,5 litri, sticla nereturnabila de 0.5 litri, doza, pachet de 6 doze, pachet de 5 sticle nereturnabile si un pahar special, precum si butoi.
Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718. In prezent, Timisoreana apartine grupului Ursus Breweries, cel mai mare producator de bere din Romania, care mai are in portofoliu marcile: URSUS, Ciucas, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell si St Stefanus.