sursa foto:  monitorulapararii.ro

Ion Cristoiu: ‘Credeam, înaintea pandemiei, că Occidentul este alcătuit din oameni cu cap. Nu este adevărat’

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a vorbit despre cum a evoluat Europa de la începutul pandemiei de Covid-19 și dezlănțuirea războiului din Ucraina.

Credeam că știința este mai tare și s-a dovedit că nu este adevărat. Mai credeam că în Europa nu va fi posibil războiul și totuși este război. Credeam, înaintea pandemiei, că Occidentul este alcătuit din oameni cu cap. Nu este adevărat. Nu autoritățile, poporul nu ne dădea voie să ne punem întrebări. Rețelele sociale ne-au transformat în masă amorfă. Să te ferească Dumnezeu de mulțime”, a spus Ion Cristoiu.

M. Tucă: „Propaganda a funcționat absolut impecabil și pentru că masele erau de partea propagandei.”

Toate războaiele au folosit civilii. Eu spuneam că ceva este în neregulă, pentru că rușii n-au niciun interes să atace o școală în Ucraina. O să vezi câte se vor dezvălui. În Ucraina a apărut tema trădării”, a mai spus scriitorul, Ion Cristoiu, conform gândul.ro.

Vezi și:

Ion Cristoiu: ‘Între Klaus Iohannis și Stăpânii lui Mircea Geoană s-a ajuns la un miș-maș: Funcția de secretar general al NATO în schimbul sprijinirii lui Mircea Geoană la prezidențiale’

Ion Cristoiu: ’Liderii occidentali trăiesc de azi pe mâine. Două luni de zile occidentalii au stat închiși în case’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare