sursa foto:  radiocluj.ro

Jocuri suspecte în lupta pentru postul de director general al Poștei Române

În această perioadă se joacă soarta Poștei Române pentru următorii 4 ani, mai bine spus soarta celor aproape 23.000 de poștași.

În functie de viitorul director general, care este selectat zilele acestea, vom vedea dă în anul 2027 Poșta Româna va mai exista sau nu.

Actualul director general provizoriu, Florin-Valentin Ștefan, care si-a schimbat numele in anul 2012, din Florin-Valentin Ion (document), pare a fi disperat sa obțină, cu orice preț postul de director general plin.

Un semn de întrebare ar putea ridica însăși ultima mișcare a lui Valentin Ștefan, care, in timpul jocului, adica al procesului de selectie, a modificat termeul de depunere a dosarelor de candidatura.

Adica, daca in data de 31 august 2023, de exemplu, pe site-ul Postei Romane la anuntul de selectie, termenul de depunere era 18 septembrie 2023, in data de 18 septembrie 2023, pe acelasi site, in anuntul de selectie, termenul de depunere este prelungit cu 2 zile, devenind 20 septembrie 2023!

De ce?

Cat de legala, morala si corecta este aceasta modificare a termenului de depunere? Se autosesizeaza DNA, Curtea de Conturi, Inspectia Muncii, Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Guvernul Romaniei?

Cum i se permite lui Valentin Stefan sa comita astfel de ilegalitati cu concursul nemijlocit al firmei de recrutare Pluri Consultants Romania SRL?

Aceasta amanare cu 2 zile sa fie oare pentru ca Valentin Stefan sa isi dea timp sa isi rezolve problemele pe care le-a intampinat in obtinerea cazierului fiscal?

Oare i se va mai permite, cu aceasta dovada de eludare clara a legii, lui Valentin Stefan sa mai candideze pentru postul de director general al Postei Romane?

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare