sursa foto:  ejpress.org

Klaus Iohannis: ‘Această tragedie de la Neamț ne arată felul în care PSD-ul a tratat sistemul de sănătate’

Președintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă ca urmare a tragediei de la Piatra Neamț.

”Nu, Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă. În primul rând e un Guvern în funcţie de niciun an de zile şi a gestionat această criză. Nu consider că Guvernul Orban trebuie să plece acasă. Dimpotrivă, Guvernul Orban şi-a asumat guvernarea într-o perioadă când toţi ceilalţi au preferat să strea deoparte şi să comenteze. Această tragedie de la Neamţ ne arată felul în care PSD-ul a tratat sistemul de sănătate, a dus aproape la faliment acest sistem. După ce va fi o nouă majoritate, trebuie sistemul reformat, lucrurile modernizate, simplificate, investiţii în spitale noi sunt necesare, sunt deja planificate, investiţii în aparatură şi mentenanţă”, a declarat preşedintele solicitat să-şi prezinte punctul de vedere faţă de menţinerea Guvernului ca urmare a incendiului de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, având în vedere că după incendiul din Colectiv a afirmat că Guvernul Ponta trebuie să plece.
El a afirmat că e păcat ca dintre tinerii care termină rezidenţiatul să plece în străinătate, în loc să rămână acasă într-un sistem bine gestionat pentru români, conform news.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, despre ultimul scenariu apărut în spațiul public: ‘Nu au existat discuții în acest sens!’

Vești importante pentru pensionari! Ce ar putea primi din partea statului

Atenție, pensionari! Casa Națională de Pensii Publice: ‘Sumele vor fi restituite în luna decembrie’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare