sursa foto:  digi24.ro

Klaus Iohannis face praf Guvernul! Reacție după decizia zilei

Președintele României, Klaus Iohannis, a pus tunurile pe Guvernul Dăncilă, după decizia Curții Constituționale a României privind Legea bugetului de stat.

Șeful statului a afirmat, miercuri, că bugetul rămâne unul bazat pe cifre false și croit greșit.

„Decizia de azi a CCR cu privire la legea plafoanelor demonstrează încă odată, dacă era nevoie, că PSD legiferează neconstituțional și prost, dar și imoral. Curtea a hotărât ca una dintre legile pe care le-am contestat a fost aprobată cu încălcarea tuturor normelor constituționale. În ce privește legea bugetului de stat, nu voi comenta decizia Curții, dar bugetul rămâne unul bazat pe cifre false, croit greșit. Acesta rămâne bugetul rușinii naționale. Este cel mai slab guvern din istoria post-decembristă, un guvern PSD-ist al imposturii și incompetenței a croit un buget pe măsura sa. Bugetul e croit pe un scenariu fantezist, care pune în discuție respectarea tratatelor internaționale și a legislației în domeniu.

Bugetul prevede o creștere enormă a sumelor alocate partidului, sume de care PSD beneficiază cel mai mult, ni se spune cu cinism de către PSD, că nu se poate mări la timp alocațiile copiilor. Guvernul e disperat să facă rost de bani și inventează măsuri care sfidează nu numai logica economică cât și bunul simț.

Cine va deconta nota pentr dezastrul propus de PSD în economie? Din păcate răspunsul e simplu, cetățenii și mediul privat.

Prețuri în creștere, tae și impozite suplimentare, aceasta e oferta generoasă a PSD. Degeaba strigă PSD că de vină sunt alții.

Principalul vinovat pentru că România nu s-a dezvoltat în ultimii ani este PSD. Efectele acestei guvernări dezastruase, trebuie limitate. Și nu voi ezita nicio clipă să contest vreo măsură care afectează cetățenii români și buna funcționare a statului. Bugetul pesedist prevede o reducere semnificativă a cheltuielilor pentru investițiile din bugetele locale”, a spus Klaus Iohannis.

Vezi și

Surse Va fi măcel! Pe cine calcă pe bătături Olguța Vasilescu – Luptă aprigă în Guvern

PNL vine cu un nou proiect! Cine poate primi tichete în valoare de 400 lei

Vești dure pentru șoferi! Nimeni nu va scăpa de plata acestor taxe

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare