sursa foto:  sibiu100.ro

Surse Va fi măcel! Pe cine calcă pe bătături Olguța Vasilescu – Luptă aprigă în Guvern

Dezvăluire-bombă despre un clinci în Guvernul Dăncilă! Lia Olguța Vasilescu, proaspăt numită consilier al premierului pe probleme de infrastructură, ar fi în rolul principal.

Concret, prin această mutare anunțată oficial de Liviu Dragnea, Vasilescu a călcat „feuda” lui Darius Vâlcov, considerat „eminența cenușie” a Executivului, fiind omul din spatele programului de guvernare și al ultimelor măsuri fiscale.

Mai mult, Național scrie că pe Darius Vâlcov l-ar fi apucat pandaliile, după numirea fostei șefe a Muncii în Guvernul Dăncilă.

„Pentru că după ce Dancilă s-a procopsit cu un nou consilier pe cap, și încă unul de ”greutatea” politică și nu doar a Liei Olguta Vasilescu, pe Darius Vâlcov l-ar fi apucat pur si simplu ”pandaliile”, după cum susțin sursele noastre”, anunță publicația Național.

De asemenea, sursa citată anunță că va fi măcel la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), aici fiind „terenul minat” unde ar urma să aibă loc prima confruntare dintre cei doi consilieri ai Vioricăi Dăncilă.

„Insa teama lui Valcov ca prin numirea Liei Olguta Vasilescu drept consilier onorific al premierului Viorica Dancila pe probleme de infrastructura ii este afectat ”spatiul vital” pus pana acum la dispozitie s-ar putea confirma mai repede decat se asteapta multi. Mai ales ca unii dintre initiatii sistemului au si identificat ”locatia” unde va avea loc prima confruntare intre cei doi consilieri ai unei Viorica Dancila timorata si care oricum nu va indrazni sa se bage intre ei. Este vorba despre terenul deja ”minat” de la CNAIR, mai ales dupa ce de la varful partidului s-au trasat ”pretioasele indicatii” ca de acum inainte toate marile proiecte de infrastructura pentru care , culmea, deja exista bani alocati de la buget sa se efectueze doar in regie proprie. Asa ca va fi ”macel” la CNAIR…”, mai scrie Național.

Vezi și

PNL vine cu un nou proiect! Cine poate primi tichete în valoare de 400 lei

Vești dure pentru șoferi! Nimeni nu va scăpa de plata acestor taxe

Surpriză totală! Ce salariu va avea Olguța Vasilescu, după ce s-a întors în Guvernul Dăncilă

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare