sursa foto:  fanatik.ro

Klaus Iohannis, mesaj de liniștire: ‘Nu riscăm să pierdem banii din PNRR. Este o sumă imensă de care trebuie să beneficieze România și românii’

Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută în Republica MoldovaRomânia nu riscă să piardă banii din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), deşi anumite reforme asumate în cadrul acestui program au fost întârziate.

 

Șeful statului a precizat despre banii alocați prin PNRR că”este o sumă imensă de care trebuie să beneficieze România şi românii”.

”Vor fi îndeplinite toate aşa-numitele jaloane

După părerea mea, nu riscăm acest lucru (să pierdem banii din PNRR – n.r.). Că unele reforme se negociază mai greu într-o coaliţie de trei partide cred că este destul de uşor de înţeles, dar, pe de altă parte, politicienii, şi asta este impresia mea, au înţeles că fără aceste reforme nu se poate continua şi sunt plin de speranţă că vor fi îndeplinite toate aşa-numitele jaloane pentru a primi banii din PNRR.

”Este o sumă imensă”

Ar fi foarte, foarte păcat să nu se realizeze, fiindcă a fost foarte complicat de negociat pentru aceşti bani. Este o sumă imensă de care trebuie să beneficieze România şi românii„, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele României a participat, joi, alături de lideri europeni din 47 de ţări la Summitul Comunităţii Politice Europene, eveniment organizat la Castelul Mimi din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, situat la aproximativ 35 de kilometri de capitala Moldovei, Chişinău, informează agerpres.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare