sursa foto:  adevarul.ro

Laura Codruța Kovesi aruncă bomba! Achitarea fostei șefe DNA în această perioadă nu este o coincidență

Laura Codruța Kovesi este oficial urmărită penal, ea afirmând vineri la ieșirea de la Parchetul General că a luat la cunoștință acuzațiile și că are calitatea de suspect în dosarul de luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă.

Laura Codruta Kovesi a susţinut că anchetarea ei în timpul procedurii de selecţie a unui şef al Parchetului European nu este o coincidenţă. Ea a spus că toată această situaţie îi va afecta candidatura, însă va merge mai departe la Bruxelles.”Cu siguranță va fi o afectare a candidaturii pe care o parcurg, eu voi merge mai departe, mă voi prezenta la audiereîin 26 februarie, pană atunci mai sunt niște etape, le voi parcurge.

Nu am comis niciodată, dar niciodată, fapte penale, acuzațiile pe care le-am văzut în spațitul public aduse de un inculpat sunt pure fabulații. Nu am avut niciun fel de atribuții legate de extrădarea condamntului Popa Nicolae, nu am exercitat niciun act abuziv,  nu aveam atribuții. Acuzația de luare de mită e că aș fi primit eu bani pentru extrădare. Sunt două comunicate oficiale din care rezultă că plata s-a facut de Poliția Romană.

Nu e o coincidenţă, de doi ani și ceva sunt hărțuită, nu sunt singura, toți cei care și-au făcut treaba în magistratură au aceeași problemă, să luăm exemplul președintelui ICCJ, al unor procurori și judecători cercetați”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

Pe de altă parte, a declarat că este hărţuită de doi ani şi jumătate şi are 18 dosare penale, susţinând că la fel sunt urmăriţi şi alţii din sistem care au comentat legile justiţiei. „Nu este nicio coincidenţă. De doi ani şi junărate sunt hărţuită. Am patru acţiuni disciplinare, am 18 dosare penale”, a declarat Laura Codruţa Kovesi, la ieşirea de la audieri.

Citește și:

EXCLUSIV Primul român decorat de Klaus Iohannis face acuze grave! Cine e, de fapt, cea mai vitregită categorie socială

Atenție! Pensiile speciale ar putea fi eliminate pentru mai multe categorii de bugetari

Atenție, șoferi! Ce se întâmplă cu modul în care sunt emise polițele RCA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare