sursa foto:  adevarul.ro

Laura Codruța Kovesi face victime! Un jurnalist cunoscut a fost concediat pentru că a scris articole critice la adresa sa

Situație fără precedent! Un jurnalist celebru a fost concediat pentru că a scris articole critice la adresa Laurei Codruța Kovesi.

Cunoscutul corespondent Deutsche Welle, Horaţiu Pepine, a transmis că va fi concediat de la publicaţia unde a scris în ultimii ani pentru că a criticat-o pe fosta şefă a DNA.
 „Ca să nu se creeze neînţelegeri este bine să precizez că DW nu mi-a transmis nicio decizie formală de concediere. Totuşi ceea ce a scris Traian Ungureanu este, în spirit, perfect adevărat, căci, după lungi şi repetate discuţii pe mai multe subiecte, redactorul-şef al secţiei româneşti mi-a transmis că textele mele nu vor mai fi publicate dacă, din acel moment nu voi scrie sau relata ”ca orice corespondent DW”. Mă limitez la acest scurt citat, căci nu pot intra acum în detaliile unei corespondenţe private. Prin urmare aveam de ales: să retractez tot ce spusesem de vreo doi-trei ani încoace (de fapt mult mai mulţi) sau să plec pur şi simplu. Cred însă că somaţia care mi-a fost adresată este echivalentul moral al unei concedieri. Un ziarist nu poate fi un simplu executant sau un copist al unor ”texte” elaborate în altă parte”, a declarat Horaţiu Pepine pentru Active News.
Vezi și:

Atenție, români! Angajatorii au inventat un nou tip de bonus

Dezastru pentru acești români! Taxele și impozitele vor fi majorate

Vești mari! O parte din această categorie de angajați ar putea lucra și după vârsta de pensionare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare