sursa foto:  stiripesurse.ro

Laura Codruța Kovesi l-ar fi sunat pe Florian Coldea! Vasile Dîncu ar fi fost de față – Acuzații grave făcute de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, fostul șef PSD, a lansat acuzații grave duminică seara. Dragnea susține că, după ce ar fi apărut la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, Laura Codruța Kovesi l-ar fi sunat pe Florian Coldea.

Kovesi i-ar fi spus lui Coldea că-i va băga la pușcărie atât pe Liviu Dragnea, cât și pe soția sa.

Mai mult, conversația ar fi fost auzită și de Vasile Dîncu. Dîncu i-ar fi povestit lui Dragnea episodul, iar Florian Coldea i l-ar fi confirmat.

„A doua zi după ce ANAF-ul a fost peste Antena 3 să-i scoată de acolo, eu am fost la emisiune, cu Călin Popescu Tăriceanu, la Mihai Gâdea. Eram foarte nervos și agitat și am prestat în consecință. Și atunci, doamna Kovesi l-a sunat pe domnul Coldea, vorbea foarte tare. Deci, a și auzit, Vasile (n.r. – Dîncu) spunea că erau la el acasă. În care i-a spus că o să mă bage la pușcărie și pe mine, și pe soția mea, cum am îndrăznit eu să merg și să apăr această acțiune a ANAF-ului care este decisă de toată lumea de bine. Asta e o conversație pe care o relatez. N-am auzit-o doar eu. Da, mi-a fost confirmată de domnul Coldea, direct”, a afirmat, la Realitatea PLUS, Dragnea.

Vezi și

Ludovic Orban, pentru Bugetul.ro, despre o posibilă amânare a Congresului PNL, după ce rata de infectare, în Capitală, a ajuns la 2,44 la mie: ‘Greu de luat o astfel de decizie’

EXCLUSIV Ludovic Orban, după ce Klaus Iohannis a declarat că golful nu este un sport exclusivist: ‘Eu nu joc golf’

Avem dovada! Clotilde Armand a mințit!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare